Dit zeggen onze klanten

Kentekenplaathouders voor 4x4 voertuigen

Deze kentekenplaathouders zijn speciaal gemaakt voor 4x4 voertuigen, zoals jeeps. Kentekenplaathouders zorgen ervoor dat kentekenplaten op de juiste plek blijven zitten. Wanneer u werkzaam bent in de autobranche of wanneer u klanten of relatief heeft die veel in de auto zitten, is een bedrukte kentekenplaathouder een ideaal relatiegeschenk. Ook wordt een gepersonaliseerde houder veel gebruikt door autodealers of leveranciers die graag willen dat hun naam op hun auto’s te zien is. Ook wanneer u al een kentekenplaathouder met bedrukking van uw dealer heeft maar u een andere bedrukking wenst, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u een breed assortiment aan kentekenplaathouders. De kentekenplaathouders voor 4x4 voertuigen zijn ook geschikt voor bepaalde landbouwvoertuigen.

Meer lezen >

Kentekenplaathouders voor 4x4 voertuigen online bestellen

De kentekenplaathouders voor 4x4 voertuigen kunnen makkelijk en snel bij ons online besteld worden. Het is al mogelijk om de kentekenplaathouders te bedrukken vanaf 75 stuks. De houders zijn gemaakt van ABS materiaal. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit kentekenplaathouder die lang mee gaat en goed tegen de zon kan. U heeft de keuze uit een Nederlandse of Belgische kentekenplaathouder. De houders kunnen gemakkelijk op de voertuigen bevestigd worden. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon en we helpen u graag verder!

Meer lezen >

Kentekenplaathouders voor 4x4 voertuigen bedrukken

Bij ons kunnen alle kentekenplaathouders voor 4x4 voertuigen bedrukt worden op de manier zoals u wenst. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit veel verschillende dingen, zoals uw bedrijfsnaam, internetadres, telefoonnummer of een zelf gekozen tekst. De kentekenplaathouders kunnen bedrukt worden in één tot vier kleuren. De houders worden geproduceerd en bedrukt in Nederland. Door de houders te bedrukken, zet u uw naam in het licht. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen. Bent u benieuwd naar hoe de kentekenplaathouders eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >